Terugbetalingsbeleid

HERROEPINGSRECHT

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen, nadat je jouw volledige bestelling hebt ontvangen, de overeenkomst zonder opgave van reden te herroepen. 

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. 

Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. In het 

Je maakt gebruik van jouw herroepingsrecht als je  ons schriftelijk per post of per mail (info@zuiverehuid.nl) op de hoogte stelt.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

GEVOLGEN VAN HERROEPING

Als je de volledige overeenkomst herroept, ontvang je het volledige bedrag van de overeenkomst terug. Wij zullen binnen 14 dagen nadat wij jouw herroeping hebben ontvangen het bedrag terug betalen op de manier waarop je dat aan ons hebt gedaan.

Ons retouradres is voor NL: Postland BV, Rijksweg 18B 4529 JC Eede. Voor België is ons retouradres: Postland Int BV 't Rivierenhof 78B 9990 Maldegem. Jebent tijdig als je de producten terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Voeg bij de verzending de originele pakbon,  mocht je deze niet meer hebben dan ontvangen wij graag een briefje met jouw ordernummer erop.

Je bent alleen aansprakelijk voor waardevermindering van de producten als het gebruik van de producten verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de producten vast te stellen. Je dient wel rekening te houden met onderstaande uitzonderingen. Wegens hygiënische voorschriften kunnen producten niet worden geretourneerd wanneer de verzegeling is doorbroken en/of ze gebruikt zijn.

VOORWAARDEN

  1. Product en verpakking zijn in originele staat
  2. Product en verpakking zijn onbeschadigd en ongescheurd
  3. Product en verpakking zijn ongebruikt en ongedragen.

Wanneer een gebruikt product toch retour wordt gestuurd, wordt de retour niet geaccepteerd en zijn de kosten voor het wederom terugzenden voor rekening van de consument. Hygiene producten van ZuivereHuid (gezichtsreinigers, tandverzorging ed.) kunnen na gebruik (vanwege de hygiène) niet opnieuw worden verkocht, daarom zijn deze uitgesloten van retour.

Procedure

Wil je een product retourneren? Stel ons op de hoogte door middel van e-mail (info@zuiverehuid.nl) of post. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Nadat je ons op de hoogte heeft gesteld van jouw herroeping, stuur je jouw herroeping binnen 14 dagen retour, graag onder vermelding van jouw ordernummer, naar:

NL Zuivere huid, Postland Int, Rijksweg 18B 4529 JCEede

BE Zuivere huid, Postland Int, 't Rivierenhof 78B, 9990 Maldegem

Na ontvangst van uw herroeping zullen wij binnen 14 dagen het bedrag terug betalen op de manier waarop wij jouw betaling hebben ontvangen.