Retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wil sturen. Je hebt het recht binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling van de producten niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is je bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

 

Maak je gebruik van het herroepingsrecht, dan heb je na annulering nog 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Indien de volledige bestelling wordt geretourneerd dan krijg je het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten terug. 

Indien je een gedeelte van je bestelling wil retourneren en het uiteindelijke aankoopbedrag is minder dan 40 euro dan worden de verzendkosten alsnog in rekening gebracht. 

Producten terugsturen: gebruik het modelformulier

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, dient het product in originele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact opnemen met ons via info@zuiverehuid.nl. Of download het modelformulier voor herroeping. Vul het formulier in en voeg het toe aan het pakket.

 

We zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen de 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten. Mocht het product beschadigd zijn, dan kunnen we de waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en verpak het zorgvuldig.

Kosten voor retourneren

De kosten voor het retourneren van je bestelling zijn voor eigen rekening en is op eigen risico. Deze kosten bedragen ongeveer 6,50 euro afhankelijk van welke vervoerder je gebruik maakt. Bewaar altijd het verzendbewijs tot wij bevestigd hebben dat we de geretourneerde producten ontvangen hebben. 

Het retouradres is:

Zuivere Huid

Rijksweg 18B

4529 JC Eede