Krijg een Mooiere Huid Dankzij Stomen!

Krijg een Mooiere Huid Dankzij Stomen!

Is Stomen Goed Voor Je Huid?

Ja! Het is Een uitermate geschikte manier om je gezicht eens grondig te reinigen en een "boost" te geven met een stoombehandeling. Doordat je je gezicht stoomt, zweet je alle viezigheid uit je poriën. Dit klinkt vies, maar zorgt ervoor dat je een schone, gereinigde huid krijgt!

Wanneer je je gezicht stoomt gaan je poriën open, waardoor het vuil de poriën zal verlaten. Doordat het vuil uit je poriën is, zullen mee-eters en puistjes minder snel voorkomen en verdwijnen! Het is belangrijk dat je na een stoombehandeling je gezicht wast met koud water zodat de poriën zich weer sluiten.

Alleen stomen is al fantastisch voor het reinigen van je gezicht, maar een ander voordeel van het stomen van je gezicht is dat wanneer je na het stomen de Vacuüm Poriën Reiniger gebruikt, deze een beter resultaat gaat geven. Dit geldt eigenlijk bij heel veel gezichtsreinigers en gezichtsborstels.

Stomen is dus eigenlijk heel goed, maar doe dit niet vaker dan eens per week. Anders beschadig je de huid, en dat wil je niet! Zo is het ook belangrijker niet langer dan 15 minuten te stomen. 10-15 minuten stomen is lang genoeg.

Hoe Stoom Je Je Gezicht?

Je kunt stomen met een handdoek, pannetje en warm water.
Maar dit zorgt voor wel wat werk en het regelen van de temperatuur is lastig... Te warm en je beschadigt je gezicht, te koud en het stomen heeft geen effect... Daarom biedt ZuivereHuid.nl deze gezichtssauna aan die het stomen makkelijk maakt, ook zit hier een neusmasker. Veel mensen hebben last van mee-eters en onzuiverheden op de neus, met de bijgeleverde neusmasker kom je hier gemakkelijk vanaf. Ook is dit handig bij een verkoudheid!

Producten in deze blog

Vacuum poriënreiniger

Luxe Gezichtssauna

Terug naar blog