Je zelfvertrouwen herstellen met een schonere, jonge en zuivere Huid.

Je zelfvertrouwen herstellen met een schonere, jonge en zuivere Huid.

 

Het nut van een gezichtsreiniger bij puistjes en onzuiverheden.

Het is een veel voorkomende mythe dat mensen met een acnegevoelige huid geen gezichtsreiniger kunnen gebruiken. Als je zo denkt, heb je het mis. Een aantal gezichtsreinigers kunnen zeer nuttig zijn bij de behandeling van Acne. Acne is het meest voorkomende huidprobleem onder tieners en het gaat vaak door tot in de volwassenheid. De meest ongunstige vorm kan resulteren in permanente littekens. Een puistje wordt gevormd wanneer een haarfollikel vast komt te zitten met talg en dode huidcellen.

Oorzaken van acne

Acne wordt meestal veroorzaakt door de activering van androgene hormonen tijdens de tienerjaren. Overtollige productie van talg en bacteriële infecties verergeren de aandoening. De meest voorkomende plaatsen voor acne zijn het gezicht, de nek, de schouders, de borst en de rug. Types van acne omvatten mee-eters, kleine hobbels, knobbels en cysten. De hormonale schommelingen, puistjes plukken of uitduwen en slechte huidverzorging kunnen de toestand van de huid verergeren. We zetten de verschillende gezichtsreinigers graag op een rijtje:

Siliconen gezichtsborstel & oplaadbare gezichtsreiniger

De siliconen gezichtsborstel is zeer effectief in het verwijderen van dode huidcellen en make-upresten van het gezicht. Het apparaat geeft meer dan 6000 trillingen per minuut. Het maakt niet alleen je gezicht schoon, maar als bijkomend voordeel maakt deze borstel het gezicht ook stevig en gespierd. Dit zijn vaak extraatjes waarover je als tiener of prille twintiger nog geen zorgen maakt, maar mooi meegenomen zijn naar je latere toekomst toe. De vibraties verbeteren de bloedsomloop en de verbeterde bloedsomloop resulteert in een gezonde en stralende huid. Het apparaat is gemaakt van hygiënische siliconenharen die bacteriële infecties voorkomen. Een reinigingsmiddel op basis van gel werkt het beste met een siliconen gezichtsborstel.  Op dezelfde manier is de 3 in 1 gezichtsreiniger gemaakt om je gezicht grondig te reinigen. Het verschil in haren helpt je om een ander soort onzuiverheden te verwijderen. Zo kun je bijvoorbeeld vuil en vervuiling aanpakken met de zwarte borstel terwijl je make-up verwijdert met de oranje borstel. Gezichtsborstels zijn goed voor elk huidtype. Je hoeft enkel maar te combineren met voor jouw huid geschikte reinigingsmiddel. Begin er 2 tot 3 keer per week mee.

Geen schrik voor de aanpassingsperiode.

Sommigen van jullie kunnen bij het eerste gebruik uitbraken ervaren, maar dat is niets om je zorgen over te maken. Het is de gekende "aanpassingsperiode ". Uitbraken gebeuren in de aanpassingsperiode omdat je je dode cellen sneller gaat verliezen terwijl al de bacteriën op je huid aanwezig zijn. Blijf gewoon bij je routine en je zult wonderen zien. Het zal alle acnelittekens en puistjes van je gezicht verwijderen en je ervaart een zichtbaar helderdere teint.

Vacuumporiënreiniger

Dit is een ongelooflijk apparaat voor de behandeling van mee-eters. Veel gezichtsreinigers die op de markt verkrijgbaar zijn, beweren dat ze mee-eters verwijderen, maar ze kunnen de diepere lagen niet bereiken. De vacuüm poriënreiniger richt zich alleen op het vuil en de make-upresten die zich in de poriën hebben opgehoopt. Het zuigniveau van de stofzuiger voor poriën is niet agressief. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het verwonden van je huid. Om de beste resultaten te krijgen, gebruik je hem na het openen van de poriën. Bereid je huid voor met wat stoom of neem een warme douche om je grote poriën los te maken. Het grootste deel van het opgehoopte vuil en de resten zitten op je neus, wangen, voorhoofd en kin. Concentreer je op je probleemzones en vermijd je haarlijn en de zone rond de ogen. Gebruik het niet meer dan twee of drie keer per week. Gebruik later een vochtinbrengende crème om je huid te kalmeren. Je zult binnen 2-3 weken een heldere huid zien.Desinfecteer de afzuigkap met heet en zeepachtig water voor het volgende gebruik. Meeëterlepels

Mee-eter lepelset

Er is niets leuker dan de taaie mee-eters eruit te halen. Zelfs dermatologen zijn het eens over de voordelen van een goede verwijdering van deze taaie onzuiverheden. Vaak veroorzaken deze op lange termijn putten in je gezicht. Iedereen weet ook dat het uitduwen van de puistjes met de nagels enkel nadelen met zich meebrengt. De mee-eter lepelset is zeer handig om de verstopte poriën te reinigen. Je hoeft alleen maar heel voorzichtig te zijn bij het gebruik ervan. Reinig je gezicht grondig met warm water. Plaats het apparaat over de mee-eter en druk zachtjes op één kant van het aangetaste gebied. Veeg de troep weg met een tissue en reinig je gezicht opnieuw. Het is niet iets om bang voor te zijn. Je moet gewoon slim genoeg zijn om het goed te gebruiken en wonderen te zien. Deze lepeltjes zijn ook geschikt voor het verwijderen van gerstekorreltjes (wit korreltje onder de huid) op je gezicht.

Metime@home: gun jezelf deze verzorging

Herstel opnieuw jouw levendig zelfvertrouwen met een diepere, schonere, jongere en mooiere teint. Verwijder hardnekkige make-up op milde wijze, reinig poriën diep en verminder mee-eters met maximale kracht en minimale inspanning, zodat je opnieuw kan paraderen met een frisse, stralende huid.      

Terug naar blog