Is Kaviaar Goed Voor Je Huid?

Is Kaviaar Goed Voor Je Huid?

Wat is kaviaar?

Kaviaar zijn viseitjes, afkomstig van een steur. Kaviaar zit vol vitaminen, proteïnen en mineralen. De vele vitaminen in kaviaar zorgen voor een gezonde, zuivere huid.

De voordelen van kaviaar in huidverzorging producten

Door de vele vitamines in kaviaar krijgt je huid een gezonde gloed. Daarnaast verbetert het de huidtextuur en geeft het een hydtratatieboost. Dit resulteert ook weer in de vermindering van rimpels. Ook werkt kaviaar anti-oxiderend en hersteld het de huid. De tint van de huid zal ook verbeteren.

Wanneer je ouder wordt vallen verbindingen van keratine weg. Kaviaar vult deze weggevallen verbinding aan waardoor je huid haar volume terug krijgt. De celvernieuwing verbetert en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd door kaviaar. Met name hierdoor heeft kaviaar dus een huidverjongend effect. Daarnaast wordt de hydrolipidenlaag aangevuld. Je huid zal daardoor haar jeugdige glans terugvinden.

 

Huidverzorging producten met kaviaar

Er zijn een aantal merken die huidverzorgingsproducten met kaviaar extracten als ingrediënt aanbieden. Denk aan La Prairie, Estée Lauder & nog wel wat merken. Echter zijn de prijzen van deze crèmes helaas niet bedoeld voor de gewone vrouw. En dat vinden wij oneerlijk. Daarom hebben wij besloten zelf een dagcrème te ontwikkelen met kaviaar extracten.

Juist omdat het zo goed voor de huid is. Omdat wij dit onder onze eigen merknaam hebben geproduceerd en wij de enige zijn die dit aanbieden kunnen wij de prijs van deze crème laag houden. De crème wordt ook alleen via zuiverehuid.nl & onze partner bol.com aangeboden. We hebben de prijs tijdelijk verlaagd, dit is dus het ideale moment om hem uit te proberen!

Product in deze Blog

Dagcrème met kaviaar SPF30

Terug naar blog