Hoe kun je cellulite verminderen ?

Hoe kun je cellulite verminderen ?

Bijna 90% van de vrouwen heeft er last van en misschien jij ook wel: Cellulite. Putjes en kuiltjes in de heupen, billen en dijen. Zijn wij vrouwen hier blij mee? Nee. In deze blog bekijken we wat cellulite is, wat de oorzaken van cellulite zijn en misschien wel het belangrijkst: Hoe kom je van cellulite af? 

Wat is cellulite?

Cellulite, ook wel "sinaasappelhuid" genoemd gezien het belangrijkste kenmerk: Kuiltjes en putjes in de huid waardoor de huid een beetje op de schil van een sinaasappel lijkt. Dit komt vooral voor op de dijen, heupen en billen. Cellulite komt bij vrouwen veel vaker voor dan bij mannen (bij mannen komt dit nauwelijks voor) omdat mannen een andere opbouw van vet, spier- en bindweefsel hebben.

Wat zijn de oorzaken van cellulite?

Cellulite kent verscheidene oorzaken. De belangrijkste oorzaak is hormonen: Oestrogeen. Dit verklaart ook direct waarom mannen nauwelijks last hebben van cellulite. Oestrogeen is namelijk een vrouwelijk hormoon.

Je levensstijl kan ook cellulite veroorzaken. Vet eten, te veel zout in combinatie met te weinig vitaminen en vezels vergroten de kans op cellulite of vermeerdert cellulite.

Hoe cellulite tegengaan?

  • Een goede manier om cellulite tegen te gaan is door meer te bewegen, bijvoorbeeld fitness. De bloedcirculatie zal verbeteren wat vetverbranding bevordert waardoor cellulite minder zichtbaar zal worden, echter is dit per persoon verschillend.
  • Door bijvoorbeeld je huid te masseren stimuleer je eveneens de bloedcirculatie, dit is ook een optie.
  • Gezond leven, veel water drinken en minder vet eten. Zoals hierboven aangegeven is vet eten en te veel zout een van de boosdoeners die cellulite veroorzaken. Het minderen hiervan zal een positief effect hebben op de zichtbaarheid van cellulite. Water drinken bevordert de stofwisseling waardoor afvalstoffen en vetten makkelijker afgevoerd worden tevens is een gehydrateerd huid elastischer.

Cellulite verminderen, een effectieve methode:

Bovenstaande methodes zullen zeker bijdragen aan een betere huid, echter is succes niet gegarandeerd en vereist dit relatief veel moeite. Wij, als vrouwen, willen snel, duidelijk en goed resultaat zien. Wij van ZuivereHuid hebben gezocht naar een oplossing... en die hebben wij gevonden! Een cavitatie behandeling, gewoon vanuit huis: Met dit product kunt U gemakkelijk cellulite verminderen.

Wat is een cavitatie behandeling?

Een behandeling met de cavitatie methode zorgt ervoor dat U relatief veel vet kwijtraakt in korte tijd. Een dieet of sporten is hiervoor niet nodig. Het resultaat wordt soms vergeleken met liposuctie, echter met het grote voordeel dat voor een cavitatie behandeling geen chirurgische ingreep nodig is.

De effecten van een cavitatie behandeling:

  • Het verminderen van vet
  • Het reduceren of zelfs laten verdwijnen van cellulite
  • Het verminderen van rimpels en lijntjes
  • Het verbeteren van de huidtextuur en meer elasticiteit geven aan de huid.

Wilt U een betaalbare oplossing voor het verminderen van cellulite, neem eens een kijkje bij dit product:

Producten in deze Blog

4 in 1 Anti Cellulite Slimming Tool

Verwant product Celluslim 60 tabl

 

Terug naar blog