Beauty Tips Voor Een Zuivere Huid

Beauty Tips Voor Een Zuivere Huid

Benieuwd Naar de Beauty Tips?

Met deze blog geven wij én onze lezers beauty tips. Dit kan van alles zijn, tips voor huidverzorging, haarverzorging, make-up, alles! Zolang het maar met beauty te maken heeft ?

Wij hebben zelf al wat tips geplaatst, maar zijn ook erg benieuwd naar jouw tips! Geef je tip door als reactie en maak kans op een kortingscode voor ZuivereHuid.nl

 

De Tips

Tip #1 - Avocado voor een droge huid

Heb jij last van een droge huid? Koop een avocado! Maak een keer in de week een avocado maskertje en je zult snel verschil merken. Hoe? Prak de avocado, smeer dat op je gezicht en laat het 15 minuten zitten. Spoel dit daarna af met warm water.

Tip #2 - Drink Voldoende Water

Water heeft een positief effect op vrijwel alle kwaaltjes en ziektes. Zo ook op puistjes. Drink genoeg water en je zult merken dat je huid er op vooruit gaat. Laat de frisdrank staan en pak een glaasje water :)

Tip #3 - Stoom je gezicht

Stomen heeft vele voordelen en daar hebben wij eerder al een blog over geschreven. Lees hem hier. Of check deze gezichtssauna!

Tip #4 - Vaseline + Parfum

Gekke combinatie? Nee hoor… Breng een dun laagje vaseline aan op je pols voordat je je parfum op doet. Op deze manier zal de geur langer blijven hangen!

Tip #5 - Witte eyeliner als "eye-opener"

Gebruik een dikke witte eyeliner en trek een lijntje boven en onder je wenkbrauwen. Veeg dit daarna uit met een borsteltje om je wenkbrauwen een lift te geven. Ook zie je er hierdoor minder vermoeid uit en heb je een frisse blik!

Tip #6 - Aardappelen voor wallen en kringen

Rauwe aardappelschijfjes zijn kalmerend voor je ogen. Het verminderd vochtophopingen & wallen. Ook bevatten rauwe aardappelschijfjes het enzym katalase en dat helpt donkere kringen te verlichten. Snij twee schijfjes uit een aardappel, plaats die op je ogen voor 10 minuten. Ga rustig liggen en ontspan. Spoel erna het gebied rond de ogen af met lauw water.

Tip #7 - Tandenborstel + Haarlak

Spuit haarlak op een tandenborstel, borstel en style je wenkbrauwen naar wens. Zo geniet je de hele dag van perfecte wenkbrauwen! Gebruik hier uiteraard een andere tandenborstel voor dan waarmee je je tandenpoetst…

Tip #8 - Nagellak drogen

Weinig tijd om je nagels te lakken? Vul een kom met water en ijsblokjes en houd je gelakte nagels een paar minuten in het water. Het koude water zorgt ervoor dat de nagellak harder wordt en dus sneller droogt!

Tip #9 Concealer aanbrengen

Veel mensen brengen hun concealer onjuist aan! De juiste manier is het teken van een driehoek met de punt gericht naar je wangen. Op deze manier geef je een “lift” aan je gezicht!

Tips voor het juist aanbrengen van je concealer

 

Tip #10 - Mee-eters uitzuigen?

Uitzuigen? Ja! Wanneer je onzuiverheden & mee-eters uitzuigt zal je huid direct een stuk frissen aanvoelen en na een paar behandelingen zal je huid een stuk rustiger zijn! Maar hoe doe je dat? Dat kan gemakkelijk met deze Mee-eter Vacuüm Gezichtsreiniger van ZuivereHuid

Tip #11 - Perfecte Smokeyeyes

Teken een #Hashtag op de buitenkant van je ooglid en veeg het uit met een sponsje voor de #perfecte #smokeyeyes

Tip #12 - Make-up resten verwijderen

Make-up resten spelen een grote factor bij het ontstaan van puistjes. Gebruik daarom deze Siliconen Gezichtsborstel om make-up resten, vuil & dode huidcellen goed te verwijderen!

Tip #13 - Perfecte Lipstick

Doe een wattenstaafje tussen je lippen voordat je lipstick op doet. Op deze manier lukt het altijd om je lipstick perfect op te doen!

Tip #14 - Verwarmde wimperkruller

Doe mascara op, gebruik daarna deze verwarmde wimperkruller en geniet van je volle, lange, gekrulde wimpers! Je wimpers blijven de gehele dag mooi!

 

Terug naar blog